Där sprack det!

Jaha...vi som alltid sagt att Bonus ska vara inne på nätterna. Det är tryggast så. Tji fick vi! 😳 Han har vunnit striden...Han har numera rutiner som är naturligt för en katt. Sover hela dagarna, oftast i någon buske i närheten av huset. När kvällen kommer är det dags att ge sig till skogs för att jaga. Inomhus är han knappt alls.
 
Vi har verkligen försökt att hålla honom inne nattetid och det har gått bra innan, men nu går det inte. Han jamar och skriker och när det inte funkar lägger han sig vid vår säng och river loss på tyget tills vi ger med oss. Ja man har ju en tendens att bli lite mer megörlig sisådär kl två på natten 🤣Rackarns katt! Viljan är det då rakt inget fel på...
 
Vår förhoppning är att det rättar till sig när hösten kommer. Han gillar ju inte värmen på dagarna så det är inte så konstigt att han vänt på dygnet. Och som sagt, det är ju mer naturligt för en katt med den dygnsrytm han har nu. 
 
Är han inte lite lejonlik här? 💛
 
Fokuserad på jakt?
 
 En liten tvätt i skuggan på verandan hinns med.
 
 Annars är det mest det här som gäller på dagarna.
Tupplurer kan man aldrig får för många! 😂
 
Han hårar fortfarande ganska mycket trots att vi borstar honom varje dag, ibland ett par gånger. Han älskar det! Tar vi fram borsten kommer han som ett skott. Trodde hårandet skulle vara över vid detta laget men....
 
Och det gäller att få i honom vatten. Antar att han dricker i skogen där det finns lite bäckar här och var. Inne däremot är det bara kranen som gäller och när han är törstig sätter han sig där och jamar. Duktig kisse! 
 
Oj vad vi älskar denna katt! 
 
 
 
/Matte
Egenheter Rutiner Sommar
0 kommentarer