Ett år med Bonus

Tänk att det redan gått ett helt år! Fredagen den 23 augusti 2019 hämtade vi hem vår lilla älskade katt. Ögonblicket vi möttes första gången glömmer jag aldrig. Han hade krupit in under en soffa och jag böjde mig ner och sträckte in en hand. På en sekund sträckte han fram sin ena tass och lade den i min hand. Kärlek vid första ögonkastet! 💛 💛 💛Eller kanske första "tasskastet"🤣
 
Faktum är att vi hade mer eller mindre bestämt oss för en annan katt. Men på morgonen när vi skulle åka och titta på den fick jag som en ingivelse att gå in på Blocket en gång till. Den första bilden jag får upp är en bild på Bonus och något bara klack till i mig. -Där är han ju...vår katt! Jag ropade på Björn och vi kände båda att vi måste träffa den lille. 
 
Bilden vi föll för på Blocket.
 
 Bilder från första mötet.
 
Efter vårt första möte fanns det inget annat än att avboka den andra katten. Vi var förälskade och en vecka senare var han hos oss. 
 
Han är en så underbar katt. Han knyter an till oss på ett helt fantastiskt sätt och allra helst till mig. Vi har ett speciellt band, så är det bara. När jag är ledsen finns han genast där för mig. Lägger sig på min mage, sträcker en tass mot mitt ansikte för att trösta. Vi kan hålla ögonkontakt länge och väl och jag ser bara kärlek i hans ögon. Han älskar när vi gör våra konster och han går med oss överallt. Jag jösses vad man kan älska en katt!
 
Hoppas så att vi får många härliga år tillsammans. Han är så självklar i våra liv, det bästa vi har. 
 
Tack Bonus för att du kom till oss med så mycket kärlek  💛😽😘
 
/Matte
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Bonus Katt Kärlek
0 kommentarer