Prinsen åtta månader

Tänk att Bonus varit hos oss i fem månader nu. Tiden rusar verkligen fram och han växer så fort. Nu ser han mer ut som en vuxen katt än en kattunge även om han fortfarande är liten. Hela 3,4 kg väger han nu 😊Stor kille! Dessutom är han åtta månader idag.
 
Statusen är att han längtar ut! Han kan sitta i timmar och se på fåglarna som rör sig utanför fönstret, gräver i alla jord (läs blomkrukor) han kan komma åt och älskar att vistas i vedkorgen. Allt som luktar natur står väldigt högt i kurs!
 
Här har vi honom, dagens åttamånaderskille 💛
 
Spanar på småfåglarna!
 
 Älskar när matte är med och spanar 😽
 
Diskhon är inte så dum den heller.
 
Det sägs att katter sover cirka 16 timmar och dagen. Men det är inte Bonus begåvad med. Han är alldeles för nyfiken 😂Minsta ljud och han vaknar och ska kolla vad som är på gång. Otroligt social är han också och vill alltid vara där vi är. 
 
 Kanske sover han med ögonen öppna? 😳
 
Han är väldigt kärvänlig men på morgonen är han som mest kelig. Lägger sig på mitt bröst och spinner och slickar på mig och buffar och knuffar med huvudet. Sen är det husses tur och då slickar han och biter i hans skäggstubb. Så mysig!
 
Om några veckor (beronde på väder) är det dags att börja gå ut med honom i sele så att han får lära känna omgivningarna innan vi släpper honom helt. Vill inte, men han är verkligen en utekatt och behöver den friheten. Glömmer det ett tag till 🙈
 
/Matte
Egenheter Katt Utveckling
0 kommentarer