Bonus kämpar på

Ja..igår fredag var det dags för en ny tur till veterinären i Vejbystrand. Kan man ha klippkort kanske??
 
Bonus har ju kämpat en vecka med tratten för att inte slicka på fläcken på tassen men ingen bättring. Nu konstaterades det istället att han återtigen troligtvis blivit biten av en annan katt. För en vecka sedan trodde de att han bara skrapat upp tassen. Suck! Så nu är han satt på antibiotika fram till tisdag då vi ska tillbaka igen. Är det inte bättre då blir det dränage på tassen. Vi blev lite irriterade faktiskt. Inte för att pengar är allt, men det kostar ju en hel del med alla veterinärbesök. En vecka inne helt i onödan dessutom...Surt!
 
Vi kämpar på med andra ord, vad annat kan man göra. Han har fått tillbaka sitt kattungebeteende och ska peta på allt..hahaha...Putta ner grejer på golvet, gräva i krukjorden osv...Han går efter mig vart jag än gör och ska vara med hela tiden. Sällskapssjuk de luxe! Vi leker med honom så mycket som möjligt så att han ska bli av med all överskottsenergi han samlar på sig. Blir ju lite skillnad att vara inne mot att härja i skogen 😺🙀Och så mycket gos såklart!
 
Tittut bakom tratten!
 
 Han vill gärna vara nära
och ha kroppskontakt.
 
 Mys i husses knä är finfint.
 
 Och lite tröst av matte är ju aldrig fel.
 
Försöker ta av tratten så ofta som möjligt så att han får tvätta sig ordentligt. Och det gör han! Han kan ligga länge och väl och slicka. Nästan så att han drar ut på det för att slippa tratten. Kan han vara så smart?
 
Ja, det ska nog bli bra det här med till slut, så att han åter får vara i sin älskade skog. Kanske rymmer han när han väl blir utsläppt. Hemska tanke! 😳
 
/Matte
Katt Kärlek Sjuk Veterinärbesök
0 kommentarer