Inte riktigt över än och vänskap som håller i sig

I fredags fick vi svar på proverna och det positiva är att Bonus inte längre har några bakterier kvar i urinen, men dessvärre fortfarande lite blod. Veterinären lugnade oss med att det inte kan vara något livshotande och att alla värden nu ser bra ut för övrigt. Så nu är nästa steg att han ska in på röntgen på måndag morgon för att se om de kan hitta orsaken. Något är det ju, för det är ju inte meningen att han ska ha blod där.
 
Han är i alla fall inte påverkad utan är väldigt aktiv och ute i skogen i stort sett hela dagarna utom när han kommer in och äter och är kelsjuk. 
 
Och vänskapen med katten Sixten håller i sig. De umgås i skogen nästan varje dag och leker och busar ihop i flera timmar ibland. De är så söta! Vi ser ju på GPS:en var Bonus befinner sig och vi går ofta ut i skogen för att titta till honom. Han älskar när vi kommer och ofta har han sällskap av Sixten. De har verkligen funnit varandra 💛 
 
Här har vi "pussgurkorna". Så gulliga!
 
Bästa kompisen Sixten.
 
 De är så kompatibla. 
Samma energi, samma storlek, lika gamla...
 
 Gospaus med husse är aldrig fel.
 
Är så glad att vi bor som vi gör så att Bonus kan ha en hel skog att härja runt i. Han mår verkligen bra av det. Han är verkligen en fullfjädrad utekatt!
 
/Matte
Utelivet Äventyr
0 kommentarer